Páty

hu | en | de
Banner 4

PVK tájékoztatás

2013.10.28. 15:50

:: PÁTY - Hírlevél ::

PVK tájékoztatás a hulladékszállításról

 

HULLADÉKGYŰJTÉS ÉS SZÁLLÍTÁS ÜZLETÁG

A hulladék begyűjtéséhez és szállításához szükséges engedélyeztetési folyamat végéhez közeledünk. Készülve a feladatra a hulladékszállító autó, a „kukás autó” szerződés szerint már a rendelkezésünkre áll. Ugyancsak szerződést kötöttünk két hulladéklerakó hellyel, valamint munkatársainkat beiskoláztuk, hogy az előírásnak megfelelő végzettséggel rendelkezzenek. Jelenleg folyik az új számlázó és nyilvántartó informatikai szoftver kialakítása. Az Ügyfélszolgálati Iroda a társaság székhelyének (2071 Páty Rákóczi u. 74.) épületében lesz.

Terveink között egyelőre továbbra is megmaradnának a 60; 120; 240 literes gyűjtőedények (kukák), valamint a 60; 120 literes zsákok.
A lakosságnak lehetősége lesz az évi egyszeri lomtalanításra is. A kihelyezett gyűjtőedényeket továbbra is heti egyszer ürítjük, változás csak az ürítés napjaiban lehet és a szolgáltatást negyedévente számlázzuk.

További céljaink között a szelektív hulladékgyűjtés hatékonyabbá tétele szerepel.

Az új hulladékszállítási és gyűjtési szerződés megkötésének módjáról és időpontjáról a következő tájékoztatónkból, valamint a www.pvk.hu és a www.paty.hu honlapokon értesülhetnek.


Páty 2013. október 28.


Czentár László
ügyvezető igazgató


ÉRTESÍTÉS!
A községben a zöld lombhulladék összegyűjtése:
2013. november 18. és 21. között lesz!!!

 


©2015 Páty önkormányzata