Páty

hu | en | de
Banner 7

Szelektív hulladékgyűjtés - 2013.11.04.

2013.10.28. 15:51

:: PÁTY - Hírlevél ::

Időpont: 2013-11-04 - 2013-11-04
Esemény: Szelektív hulladékgyűjtés
Helyszín: egész Páty

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2013. évben a már korábbi években bevezetett rendszernek megfelelően folytatódik a szelektív házhoz menő hulladékgyűjtés.

A lakosság a „Saubermacher” feliratú szelektív gyűjtőzsák mellett, bármilyen átlátszó zsákban is kihelyezheti azokat a csomagolási hulladékokat, amelyek összetétele műanyag, fém, vagy Tetrapack anyagú (pl.tejesdoboz).
A zsákokban kizárólag olyan hulladékok helyezhetőek el, amelyek megfelelnek a ”Saubermacher” feliratú sárga zsákon feltüntetett követelményeknek. A részletes gyűjtési útmutató elérhető honlapunkon is: www.saubermacherbicske.hu .
Az adott gyűjtési napon félig telt zsákot nem célszerű kihelyezni, mert egyszerre több kihelyezett szelektíves gyűjtőzsák díjmentes elszállítását is biztosítjuk.
Kérjük a zsákokat alaposan bekötni!

A papírhulladékot a továbbiakban is kötegelve, illetve kartondobozokban, átkötve kérjük kihelyezni az ingatlan elé! Eső esetén megengedett a papírhulladék műanyag bevásárlótáskában történő kihelyezése.

A megtelt zsákokat, papírhulladékot kérjük a megadott gyűjtési nap reggelén 7.00 óráig kihelyezni az ingatlanok elé! Későbbi időpontban kihelyezett hulladékért nem mennek vissza munkatársaink! A gyűjtőautóink műholdas követő rendszerrel vannak
ellátva, így vitás esetben könnyen visszaellenőrizhető minden bejárt terület időpontja.

A pontos gyűjtési időpontokat, és az ünnepnapok miatti változásokat a hulladéknaptár tartalmazza.

A begyűjtés, és kezelés költségeit Társaságunk fedezi annak érdekében, hogy környezetünket a jövőnek minél tisztábban őrizhessük meg!

AZ IDEGEN ANYAGOT, SZEMETET TARTALMAZÓ ZSÁKOKAT A GYŰJTŐJÁRAT MUNKATÁRSAI NEM SZÁLLÍTJÁK EL!

Lakossági szelektív gyűjtőpont az alábbi helyszínen van:
- Polgármesteri Hivatal udvara


©2015 Páty önkormányzata